U-Bøjle efter unikke mål​

Skal din virksomhed bruge en u-bøjle efter unikke mål, tilbyder vi hos Arnold P. bolte alle mulige løsninger til virksomheder i Danmark, Norden og Europa. Vi er nogle af de førende på markedet inden for produktion af u-bøjler, som anvendes til for eksempel fastholdelse.

Priser - Elforzinkede St. 52.3K

Priser - syrefast AISI 316

Måleskema

Vi tilbyder syrefaste U-bøjler med gummi vulkaniseret på bøjlen, både i en Grip udgave og en Non-Grip udgave, der er belagt med teflon samt Vibro Damping U-bolts. Vi kan levere u-bøjle rustfri og u-bøjle med gevind, som har en rigtig god holdbarhed. Vi har standarddimensioner, der leveres fra lager, og øvrige størrelser og dimensioner fremstilles efter kundens behov.

Få udviklet en u-bøjle i høj kvalitet til dine behov

Damping U-bolts er et robust system til befæstigelse af rør fra DN 15 til DN200. U-bøjlerne leveres i syrefast (AISI 316L) med gummi vulkaniseret på bøjlen. Non Grip varianten er desuden belagt med et lag Teflon, således at røret har mulighed for at bevæge sig i længderetningen. Vi kan designe dem helt unikt til dine behov, så de passer helt eksakt til formålet.

​U-bøjlerne benyttes steder, hvor der forekommer vibrationer i rørene eller for at opnå isolation fra andre materialer. Da gummiet er støbt/vulkaniseret fast på stålet, vil gummiet ikke vride sig, hvis delene udsættes for bevægelse i aksialretning. En anden væsentlig fordel er, at fugtighed ikke får anledning til udvikle sig, så korrosion opstår. U-bøjlerne har en arbejdstemperatur fra minus 40 til plus 150 grader Celcius.

Få et uforpligtende tilbud

Ved hjælp af en højfrekvens-generator varmes emnet lynhurtigt op, hvor der skal bukkes. Denne proces er mere tidskrævende end koldbukning, men er en optimal løsning for de opgaver, som kræver stor præcision. Præcis som med en u-bøjle. Lad os levere dine emner - kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon +45 45 87 77 22, eller du skrive til os på mail@arnoldp.dk

Kontaktieren Sie uns​

​Arnold P. Bolte A/S

Grusbakken 5, DK-2820 Gentofte

E-mail: mail@arnoldp.dk