Pindbolt til mange forskellige formål

​Hos Arnold P. Bolte har vi speciale i blandt andet en pindbolt, som kan have mange forskelligartede funktioner. Vi leverer dagligt til professionelle i Danmark, Norden og Europa, hvor man anvender denne form for emne i egenproduktionen. Vi har fokus på den enkelte kundes behov og tilbyder at designe dem efter unikke mål.

Tidligere blev stort set alle gevind skåret. Ved gevindskæring fjernes materiale fra emnet og materialestrukturen brydes. I dag ruller vi så godt som alle gevind. Fordelene herved er mange. Gevindet bliver stærkere samtidigt med, at der spares på materialediameteren. Ved rulning af gevind bevares materialestrukturen, idet gevindet formes under højt tryk. Få designet en pindbolt efter dine ønsker hos os.

Produktion af pindbolt i høj kvalitet

En pindbolt er en slags metalstang med gevind. Den kan blandt andet anvendes til befæstning og fastholdning, da den kommer i høj kvalitet og er utroligt solid og holdbar.

​Vi har stor respekt for travlhed og vil derfor gøre alt, vi kan for at levere et produkt i fornem kvalitet så hurtigt som muligt. Du kan sende dine ønsker og tegninger til os, hvis du har særlige krav og behov, hvorefter vi vender tilbage med pris og leveringstid efter ganske kort tid.

Kontakt os og hør nærmere

Specialudviklede rullemaskiner gør, at Arnold P. bolte er eksperter indenfor gevindrulning og pindbolt, og at vi er konkurrencedygtige på både pris, leveringstid og ikke mindst kvalitet. Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud. Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal bruge en svejsetap specifikt designet til dine mål.

Du kan kontakte os på telefon +45 45 87 77 22 eller skrive til os på e-mail mail@arnoldp.dk.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi støtter:​

Arnold P. Bolte A/S  - Grusbakken 5 | DK-2820 Gentofte - Tlf.: +45 45 87 77 22 - E-mail: mail@arnoldp.dk