Rullet gevind og skåret gevind

Tidligere blev stort set alle gevind skåret. Ved gevindskæring fjernes materiale fra emnet og materialestrukturen brydes.

I dag ruller vi så godt som alle gevind, fordelene herved er mange.

Ved rullet gevind bliver gevindet stærkere samtidigt med, at der spares på materialediameteren. Ved rulning af gevind bevares materialestrukturen idet gevindet formes under højt tryk.

Specialudviklede rullemaskiner gør, at Arnold P. bolte er eksperter inden for rullet-gevind, og at vi er konkurrencedygtige på både pris, leveringstid og ikke mindst kvalitet.

Gevind udformes til virksomheder i Danmark, Norden og Europa​  Gevind udformes til virksomheder i Danmark, Norden og Europa

Gevind udformes til virksomheder i Danmark, Norden og Europa

Gevind udformes ved rulning og skæring

Hos Arnold P. Bolte tilbyder vi rullet gevind til virksomheder i Danmark, Norden og Europa, hvor man efterspørger solide gevind, der holder.

Vi har udviklet en metode til at udarbejde nogle bedre og mere holdbare gevind, da vi ruller dem i stedet for. Ved rulning kan man nemlig bevare den struktur, som metallet har, og gevindet opretholder således stor styrke. Vi former det ved hjælp af et stort tryk, som gør, at vi kan få udformet det efter hensigten.

Solide rulle-gevind med stor holdbarhed

Selvom rulning er en god måde at gøre det på, fremstiller vi stadig gevind ved skæring til dem, der ønsker det i stedet i for. Da vi råder over specialudviklede rullemaskiner, er vi eksperter inden for netop dette område.

Har du en opgave, hvor du ønsker solide og holdbare gevind, kan vi levere varen.

Vi tilbyder gevindrulning af stort set alle emner, hvor det er muligt - og vi gør det til en særdeles konkurrencedygtige pris. Vi er skarpe på leveringstid og ikke mindst kvalitet, hvorfor vi er det sikre valg, når du skal have udarbejdet gevind til din virksomhed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du have et konkret tilbud på skåret eller rulle-gevind i mange varianter, kan du ringe eller skrive til os for at høre mere. Vi har nogle dygtige fagfolk, som kan give dig en konkret pris på din opgave.

Kontakt os uforpligtende på telefon +45 45 87 77 22, eller skriv til os på e-mail mail@arnoldp.dk.​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi støtter:​

Arnold P. Bolte A/S  - Grusbakken 5 | DK-2820 Gentofte - Tlf.: +45 45 87 77 22 - E-mail: mail@arnoldp.dk