Svejsetap i solid kvalitet

Har du brug for en svejsetap, tilbyder vi hos Arnold P. bolte helt unikke løsninger til virksomheder i Danmark, Norden og Europa. 

Vi har mange års erfaring med produktion af emner i høj kvalitet til særlige behov, da vi dagligt leverer mange forskelligartede emner i høj kvalitet.

En svejsetap kan bruges til mange ting. Den er multifunktionel og fleksibel og kan sågar også designes med afsæt i dine ønsker i forhold til størrelse og metal. 

Vi anvender nogle moderne metoder i vores produktion. De fleste emner koldbukkes. Det er den billigste løsning og dækker de fleste behov.

Grundig og eksakt udformning af svejsetap

​Nogle opgaver stiller ekstra store krav til, at materialestrukturen i emnet bevares efter bukningen, eller at tolerancerne er meget små. Arnold P. bolte tilbyder her varmbukning af emnet, som giver et meget eksakt resultat.​


​Vi er meget grundige i vores arbejde, hvorfor du kan være sikker på at få leveret et produkt i særklasse.

Vi lever af glade og tilfredse kunder og yder hver dag vores bedste for at skabe de bedste løsninger til vores mange kunder.

Om du skal have en enkelt svejsetap eller en hel serie på unikke mål, er vi garant for at kunne levere en vare, der lever op til kundernes forventninger.

Bestil dine emner hos os

​Vil du have et godt tilbud på en svejsetap står vi til rådighed med rådgivning og vejledning, så du får den optimale løsning. Lad os høre mere om dit produkt og dine tanker, så skal vi nok give en konkret pris samt forventet leveringstid.

Kontakt os for at aftale nærmere på telefon mail@arnoldp.dk.​

Kontakt os

​Arnold P. Bolte A/S

Grusbakken 5, 2820 Gentofte

Få navigation på Google Maps

Send din besked direkte til os her:

E-mail: mail@arnoldp.dk

Kvalitetsbevidst 

Familieejet virksomhed