Pindbolt til mange formål

Hos Arnold P. bolte har vi speciale i blandt andet en pindbolt, som kan have mange forskelligartede funktioner. Vi leverer dagligt til professionelle i Danmark, Norden og Europa, hvor man anvender denne form for emne i egenproduktionen. Vi har fokus på den enkelte kundes behov og tilbyder at designe dem efter unikke mål.

Tidligere blev stort set alle gevind skåret. Ved gevindskæring fjernes materiale fra emnet og materialestrukturen brydes. I dag ruller vi så godt som alle gevind. Fordelene herved er mange. Gevindet bliver stærkere samtidigt med, at der spares på materialediameteren. Ved rulning af gevind bevares materialestrukturen, idet gevindet formes under højt tryk. Få designet en pindbolt efter dine ønsker hos os.

Produktion af pindbolt i høj kvalitet

​En pindbolt er en slags metalstang med gevind. Den kan blandt andet anvendes til befæstning og fastholdning, da den kommer i høj kvalitet og er utroligt solid og holdbar.


​Vi tilbyder både pindbolt i 6 mm til pindbolt i 48 mm og kan levere hurtigt til den ønskede adresse.

​​

Vi har stor respekt for travlhed og vil derfor gøre alt, vi kan for at levere et produkt i fornem kvalitet så hurtigt som muligt. Du kan sende dine ønsker og tegninger til os, hvis du har særlige krav og behov, hvorefter vi vender tilbage med pris og leveringstid efter ganske kort tid.​


​Ring og hør nærmere

​Specialudviklede rullemaskiner gør, at Arnold P. bolte er eksperter indenfor gevindrulning, og at vi er konkurrencedygtige på både pris, leveringstid og ikke mindst kvalitet. Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 45 87 77 22 eller skrive til os på mail@arnoldp.dk.​

Kontakt os

​Arnold P. Bolte A/S

Grusbakken 5, 2820 Gentofte

Få navigation på Google Maps

Send din besked direkte til os her:

E-mail: mail@arnoldp.dk

Kvalitetsbevidst 

Familieejet virksomhed